Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/krypto365.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Alternativer til Bitcoin – spred risikoen | Krypto365.dk

Alternativer til bitcoin

Mange nye investorer starter med at investere i bitcoin. Det er både den største og mest populære kryptovaluta på markedet. Dog er der mange andre kryptovalutaer på markedet. Der eksisterer faktisk over 1.500 forskellige kryptovalutaer. Mange af disse kryptovalutaer er meget lovende, og hvis du finder de rigtige kryptovalutaer, kan du tjene mange penge. Bitcoin har ofte en relativ stabil kurs, og de helt store prissving kan finde i de lidt mindre kryptovalutaer, der har potentiale til at blive store.

Herudover er det også altid en god idé at diversificere sine investeringer. Hvis du kun investerer i én kryptovaluta, kan du nemlig tabe mange penge, hvis denne kryptovaluta falder i værdi. Derfor er det ofte en god strategi at have en række forskellige kryptovalutaer. Kryptovalutaer, der ikke er bitcoins, er blevet temmelig populære, og de har fået kaldenavnet ”altcoins” (alternative coins). Hvis du er interesseret i at finde et alternativ til bitcoin, har vi samlet en række populære altcoins.

Ethereum

Ethereum er i skrivende stund den andenstørste kryptovaluta på markedet. Den er blevet ekstremt populær i løbet af de seneste par år, og udviklerne af ethereum har store planer. Ethereum er meget mere end blot en kryptovaluta. Det er et decentraliserede netværk, hvor alle kan udvikle decentraliserede apps. Dette netværk går væk fra det traditionelle klient/serverforhold på internettet, og gør i stedet alle personer i netværket til en miniserver. Ethereum går også under kaldenavnet ”den digitale olie”, da det kræver ethereum for at benytte netværket. Desto mere ethereum, du har, desto længere tid kan du bruge netværket. Dog er der problemer med hastigheden, da netværket er meget langsommere end det traditionelle internet.

Ripple

Ripple, også kendt som XRP, er den tredjestørste kryptovaluta på markedet. Den er en af de ældste altcoins på markedet, og den blev udviklet i 2004. Ripple er støttet af store banker og finansielle institutioner. Ripple har ingen miners, og Ripples blockchain kan understøtte utrolig mange transaktioner. Dog er det en meget centraliseret kryptovaluta, og kritikere påpeger ofte, at udviklerne bag Ripple har for meget magt over blockchainen. Dog påpeger fortalere, at Ripple har størst chance for at blive integreret i samfundet, da den bliver støttet af finansielle institutioner.

Verge

Verge er en interessant kryptovaluta. Den er på mange måder en direkte modsætning til Ripple. Verge blev udviklet tilbage i 2014 under navnet DogeCoinDark. Udviklerne bag Verge er anonyme, og hele kryptovalutaen er fællesskabsdrevet. Den er meget decentraliserede, og det er anonyme udviklere fra hele verdenen, der vedligeholder denne kryptovaluta. Verge er en af de kryptovalutaer, der er lettest at benytte, og den giver mest anonymitet. Når du benytter Verge omdirigeres alle informationer om din wallet flere gange, så du er sikret maksimal anonymitet.

Verge lagde tidligere i år i blandt de ti største kryptovalutaer. I dag er den helt nede som den 37. største kryptovaluta. Dette er bl.a. et resultat af kryptovalutaernes prisfald tidligere dette år. Hvorvidt Verge vil være i stand til at blive en stor og udbredt kryptovaluta, må tiden vise.