Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/krypto365.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Blockchain wallet – populær og alsidig | Krypto365.dk

Blockchain wallet – en af de ældste web wallets på markedet

En blockchain wallet er en web wallet, der kan fås gratis gennem websiden blockchain.com. Blockchain.com er en af de mest populære og betroede websider indenfor Bitcoins og kryptovalutaer. Den startede helt tilbage i 2011 under navnet blockchain.info, og websiden blev i løbet af to år den mest populære webside, der var dedikeret til kryptovalutaer og blockchain-teknologi. Deres wallet er en af de mest benyttede web wallets på markedet, og der registreres dagligt mere end 200.000 transaktioner. Det er ingen overraskelse, at en blockchain wallet er blevet populær. Den er nem at benytte og tilbyder temmelig høj sikkerhed i forhold til, at det er en web wallet. Dog har der været klager angående dårlig kundeservice, og ligesom alle andre online wallets har den nogle sikkerhedsrisici.

En utrolig brugervenlig wallet

Når man bruger en blockchain wallet, er det første, man bemærker, hvor intuitiv og brugervenlig denne wallet er. Alle dine features ligger til venstre, og der er ingen skjulte menuer, som du skal bruge timevis på at finde. Herudover er oprettelsesprocessen meget simpel; du skal blot indtaste din mailadresse og vælge et stærkt kodeord, hvorefter din wallet er oprettet. Når du logger ind, ankommer du automatisk til din wallets forside, der giver dig et overblik over din konto, din aktivitet og kurserne for Bitcoin og Ethereum. Disse informationer fremvises med diagrammer, og derfor kan en blockchain wallet også bruges som en portefølje. Hvis du logger ind i Danmark, fremvises alle kurser i danske kroner, og du kan se den samlede værdi af din wallet omregnet til danske kroner. Dog er det også muligt at se kurserne omregnet til andre valutaer, hvis du ønsker dette.

Det er ligeledes let at sende og modtage coins, og du skal blot vælge, hvilken kryptovaluta du ønsker at sende/modtage, hvorefter du kan sende og modtage coins. I og med at en blockchain wallet er en web wallet, skal du ikke bøvle med en privat nøgle, hvilket gør hele transaktionsprocessen utrolig simpel. Derfor er en blockchain wallet specielt god for nybegyndere, da du ikke er i fare for at komme til at dele din private i stedet for din offentlige nøgle, når du skal modtage coins.

Mange gode features

En blockchain wallet har mange features, der gør denne wallet i stand til meget mere end blot at opbevare kryptovalutaer. Hvis du ikke ejer nogen Bitcoins, eller hvis du har brug for flere coins, kan du købe Bitcoins direkte gennem din blockchain wallet. Dette er gratis og kan gøres gennem fanebladet ”Buy & Sell Bitcoin”. Blockchain har et samarbejde med Coinfy, der er en populær kryptobørs. Hvis du har brug for at veksle dine coins, kan du også veksle dine coins direkte gennem din blockchain wallet. Hvis du gerne vil have overblik over dine transaktioner, har du mulighed for at se hele din transaktionshistorik og sortere den efter afsendelse og modtagelse.

Hvilke kryptovalutaer kan jeg opbevare på en blockchain wallet?

En blockchain wallet kan bruges til at opbevare Ethereum, Bitcoin og Bitcoin Cash. Dette er desværre et meget begrænset udvalg af kryptovalutaer, og derfor bør du overveje at benytte en anden wallet, hvis du har planer om at anskaffe dig mange forskellige kryptovalutaer. Det kan nemlig blive utrolig besværligt at have overblik over mange forskellige wallets med forskellige nøgler og login. Hvis du har mange forskellige kryptovalutaer, er du måske bedre tjent med en desktop wallet eller en hardware wallet, der kan opbevare flere forskellige coins.

For nye investorer eller personer, der bruger kryptovalutaer som et betalingsmiddel, burde en blockchain wallet være tilstrækkelig, da du har adgang til de tre største og mest udbredte kryptovalutaer på markedet.

Hvilke enheder understøtter en blockchain wallet?

Da en blockchain wallet er en web wallet, kan den tilgås via alle enheder, der har internetadgang. Hvis du gerne vil have adgang til din blockchain wallet, mens du er på farten, kan du også downloade en blockchain wallet-app, der kan fås til både IOS og Android. Denne app er utrolig populær, og det er nemt at logge ind. Du skal blot have en PIN-kode, og ellers kan du scanne en QR-kode, der er tilgængelig via din blockchain wallet i browseren, hvorefter app’en logger dig ind på telefonen.

En web wallet med høj sikkerhed

Du kan selv indstille dit sikkerhedsniveau på din blockchain wallet. Hvis du intet foretager dig, er din wallet kun beskyttet af din adgangskode. Dette er ikke ret sikkert, da hackere meget let kan få adgang til din kode ved at bruge en keylogger, lave en falsk webside (også kendt som phishing) eller med et brute force angreb, hvis du har en nem adgangskode. Disse hackermetoder er utrolig simple, og derfor bør du uden tvivl aktivere alle sikkerhedsforanstaltninger, som din blockchain wallet tilbyder.

Du bør allerførst aktivere en gendannelsessætning. Dette er en sætning på 12 autogenererede ord, som du skal skrive ned på et stykke papir. Du må under ingen omstændigheder gemme denne sætning på din computer. Denne sætning skal bruges til at gendanne din wallet, hvis du mister din adgangskode. Herudover bør du slå 2FA til, hvilket står for ”Two Factor Authentication”. Dette betyder blot, at du skal bekræfte alle login på din telefon. Den sidste sikkerhedsforanstaltning er ikke nødvendig, men ganske god. Dette er en sikkerhedsforanstaltning, der blokerer alle Tor-anmodninger. Det vil sige, at det ikke er muligt at logge ind på din wallet via browsere, der har adgang til ”Dark Web”. Hvis du aktiverer dette, kan du ikke logge ind på din wallet via en Tor-browser. Dog skal det påpeges, at mange anonymitetsforkæmpere benytter Tor helt legalt, så du skal selvfølgelig ikke aktivere denne sikkerhedsforanstaltning, hvis du benytter Tor.

Bør jeg benytte en blockchain wallet?

En blockchain wallet er ganske fin, hvis du er ny investor, der ikke har mange coins. Hvis du har mange forskellige kryptovalutaer og store mængder coins, er en blockchain wallet dog ikke sikker nok. Alle web wallets har som udgangspunkt en større sikkerhedsrisiko, da de tilgås via internettet. Herudover kan en blockchain wallet kun opbevare tre forskellige kryptovalutaer, hvilket også er en begrænsning for investorer, der gerne vil diversificere deres investeringer.