Kryptovaluta wallet – opbevaring af dine kryptovalutaer

Der er utrolig mange kryptovaluta wallets på markedet, og derfor kan det godt være svært at finde frem til lige præcis den wallet, som passer dine behov. Det vigtigste, du skal være opmærksom på, er, hvilken kryptovaluta du skal opbevare i din wallet. Det er vigtigt, at du gør dig denne overvejelse, inden du vælger en bestemt type wallet. Det er nemlig ikke alle, som understøtter samtlige typer af kryptovaluta. Der findes dog nogle wallets, som understøtter et stort antal kryptovalutaer, men langt de fleste kan kun opbevare et begrænset udvalg af kryptovalutaer. Du vil i denne guide blive præsenteret for forskellige kryptovaluta wallets, som du kan overveje at bruge til dit eget forbrug.

Coinomi

Coinomi er blandt mange eksperter udnævnt som en klar vinder, når det kommer til kryptovaluta wallets. Det er den blandt andet, fordi den hører under det, som bliver kaldt en multi kryptovaluta wallet. Det gør den, da den kan håndtere mere end 60 forskellige kryptovalutaer. Det er rimelig usædvanligt, da der ikke er ret mange andre wallets, som kan prale med det samme. Denne kryptovaluta wallet giver et nemt og overskueligt overblik over din saldo for dine forskellige typer af kryptovaluta, som er placeret i din wallet. Coinomi gemmer dine private nøgler lokalt og krypteret, da det er en ’’open source-wallet’’, hvilket også bidrager til den gode sikkerhed. Denne wallet er også understøttet af shapeshift, som gør det muligt for dig at veksle og handle med forskellige kryptovalutaer uden nogen problemer.

Jaxx

Den næste kryptovaluta wallet er fra Jaxx, og det er også en multi kryptovaluta wallet. Jaxx understøtter dog ikke lige så mange typer af kryptovalutaer som Coinomi, men den kan stadig være med på mange af de populære kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum. Jaxx er dejlig brugervenlig og har et flot designet indhold, som gør den nem at navigere rundt i. Den understøtter både Windows, Mac og Linux, mens den samtidig fungerer til iOS og Android. Jaxx er stadig under udvikling, og de tilføjer løbende nye kryptovalutaer, og holdet bag satser på at gøre Jaxx til den bedste wallet på markedet.

Exodus

Den sidste kryptovaluta wallet, som vil blive gennemgået, er fra Exodus. Ønsker du blot at have en wallet, som skal fungere på din computer, så er Exodus et rigtig godt valg. Exodus fungerer ligesom Jaxx også til Windows, Mac og Linux, og så er den utroligt nem at bruge på grund af det simple design, og du har kontrol over dine private nøgler. Exodus er også som Coinomi understøttet af shapeshit i systemet, så du kan også ved denne wallet veksle mellem flere forskellige kryptovalutaer. Du skal dog være opmærksom på, at denne kryptovaluta wallet fra Exodus kun understøtter de 20 største kryptovalutaer på markedet, og dermed er der rigtige mange, som Exodus ikke understøtter. Dette skal du have med i dine overvejelser, hvis du vælger at benytte denne kryptovaluta wallet. Ønsker du derimod kun at handle med de største kryptovalutaer, skal du ikke være bekymret for dette.