Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/krypto365.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Bittrex – Et supplement eller et alternativ til Coinbase?

Bittrex – Et supplement eller et alternativ til Coinbase?

Bittrex og Coinbase er to vidt forskellige kryptobørser, og derfor ville det ikke overraske nogen, at disse kryptobørser er i hård konkurrence med hinanden. Men dette er overraskende nok ikke tilfældet. Tværtimod har disse to børser et symbiotisk forhold, hvor den ene ikke kan klare sig uden den anden. Derfor giver det ikke mening at spørge sig selv, om man skal vælge Bittrex eller Coinbase.

Folkevandringen fra Coinbase til Bittrex

Coinbase er uden tvivl en fantastisk børs. Den har et pænt interface, og den er meget let at forstå. Men dette betyder dog ikke, at Coinbase er den perfekte kryptobørs. Coinbase er perfekt til nybegyndere, og den fungerer for mange som det første skridt på vejen ind i kryptosamfundet. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at Coinbase er en af de største kryptobørser på markedet. Men efter en periode på Coinbase begynder de fleste investorer at skifte fra Coinbase til Bittrex, hvorfor de gør dette er hovedsageligt pga. Coinbases mange begrænsninger.

Begrænsninger i Coinbase

Coinbase har en række begrænsninger, der gør, at den ikke egner sig som den primære børs for investorer, der virkelig ønsker at komme ind på kryptomarkedet. Coinbase har f.eks. kun fire valutaer, du kan handle med: Bitcoin, Litecoin, Ethereum og Bitcoin Cash. Disse valutaer er selvfølgelig alle sammen nogle af de største og mest benyttede kryptovalutaer, men ved at begrænse brugerne til fire kryptovalutaer fjernes muligheden for at være med som en af de første investorer på en helt ny kryptovaluta. Dog giver det ganske god mening at begrænse antallet af kryptovalutaer, da det for det første ville være umuligt at veksle alle de tusinde forskellige kryptovalutaer, og for det andet er Coinbase mere begyndervenligt, når der kun er fire valutaer at vælge imellem.

Den anden begrænsning er Coinbases relativt høje gebyrer, som ligger mellem 1,5% og 4% alt efter betalingsmetoden. Dette lyder selvfølgelig ikke af meget, men dette betyder egentlig, at hvis du bliver trukket 4% i gebyrer, og kryptovalutaen, du har investeret i, stiger med 5%, så har du reelt set kun tjent 1%. Endnu værre er det, hvis din kryptovaluta kun stiger med f.eks. 3%, da dette rent faktisk betyder, at du har tabt penge.

Bittrex’ fordele sammenlignet med Coinbase og andre børser

På grund af ovenstående begrænsninger vælger flere erfarne investorer at skifte børs, og en af de mest populære er Bittrex. Den store drivkraft i skridtet fra Coinbase til Bittrex er det store antal af kryptovalutaer, som er tilgængelige på Bittrex. Næsten alle valutaer, du har hørt om, findes på Bittrex. De har i skrivende stund næsten 200 forskellige kryptovalutaer, du kan handle med. Dette gør, at du som investor har muligheden for at investere i de mindre kryptovalutaer.

En anden stor drivkraft bag folkevandringen fra Coinbase til Bittrex er, at Bittrex tager ekstremt lave gebyrer. Disse gebyrer er på blot 0,25%, uanset hvilken kryptovaluta du handler med. Dette er en meget stor fordel, da du som investorer ikke er nødsaget til at holde på en kryptovaluta længere, end du lyster af frygt for ikke at tjene gebyret hjem Så snart din kryptovaluta er steget med 0,25%, så er gebyrerne tjent hjem.

Den sidste fordel er mængden af information tilgængelig på Bittrex. Når du opretter dig på Bittrex, vil du sandsynligvis føle dig overvældet af informationsmængden. Det vælter frem med tal, der opdateres øjeblikkeligt, og der er ikke nogen guide, der holder dig i hånden. Når du er logget ind på siden, er du ikke i tvivl om, at denne side kun er lavet til at handle med kryptovalutaer. Alt der er sekundært såsom informationer om virksomheden, supportcenteret og kontaktoplysninger er alt sammen henvist til bunden af siden med den mindste skriftstørrelse.

Det store antal kryptovalutaer og mængden af informationer, som er tilgængelig, er en stor fordel, men det er også med til at begrænse siden.

Bittrex’ begrænsninger

En af Bittrex’ store begrænsninger er den ringe brugervenlighed. Bittrex overvælder nye brugere, og interfacet er hverken intuitivt eller specielt pænt. Men dette er mere eller mindre uundgåeligt for en kryptobørs, der har omkring 200 forskellige valutaer at vælge imellem. Det store udvalg af kryptovalutaer medfører også, at Bittrex har næsten ligeså mange forskellige wallets, som den har kryptovalutaer.

Før i tiden blev Bittrex ofte anklaget for at have langsom og ineffektiv kundeservice. Men Bittrex har oppet sig på dette område. De har bl.a. ansat flere fuldtidsmedarbejdere, der tager sig af kundeservice, og de har både et supportcenter og en supportemail.

Men af alle begrænsninger som Bittrex har, er den største helt klart den manglende mulighed for at købe valutaer såsom Bitcoins med kort, paypal eller bankoverførsler. Dette gør, at alle nye brugere er nødt til først at købe Bitcoins, Bitcoin Cash, Ethereum eller Litecoin igennem Coinbase, hvorefter de skal overføre disse coins fra deres wallet inde på Coinbase til deres wallet inde på Bittrex. Omvendt er det heller ikke muligt at sælge sin kryptovaluta for traditionelle valutaer såsom den amerikanske dollar. Derfor skal alle kryptovalutaer veksles til f.eks. Bitcoins, hvorefter de skal sende til din wallet inde på Coinbase, hvor de så kan blive solgt for traditionelle penge.

Hvordan sender jeg coins fra Coinbase til Bittrex?

For at sende coins fra Coinbase til Bittrex skal du først oprette en bruger på Coinbase. Efter dette er gjort, skal du købe nogle coins, du kan sende. Dette gøres ved at gå ind under fanebladet ”Buy/Sell” oppe i navigationen (menuen). Herefter skal du vælge betalingsmetode, og beløbet du vil købe for. Til sidst skal du vælge, hvilken wallet beløbet skal overføres til.

Når dette er gjort, skal du oppe i navigationen finde fanebladet ”accounts”. Du bliver nu sendt over til en side, der viser dine wallets. Herinde skal du klikke på knappen ”send” inde under den wallet, du gerne vil sende penge fra. Når dette er gjort, skal du vælge, hvilken wallet beløbet skal sendes til ved at indtaste en elektronisk adresse. For at finde den elektroniske adresse opretter du dig på Bittrex, hvorefter du går ind under fanebladet ”wallets” øverst i højre hjørne. Hvis det er Bitcoins, du sender, skal du finde den wallet, der hedder ”Bitcoin” inde på Bittrex. Ved siden af denne wallet skal du klikke på mærkatet  og herefter klikke på knappen ”new address”. Dette genererer en adresse til din wallet.

Inde på Coinbase skal du nu indsætte den elektroniske adresse for din Bittrex wallet, og vælge beløbet du vil sende. Afslut med at vælge ”continue”, og du har nu sendt Bitcoins til din Bittrex wallet.

Nu er du klar til at handle med kryptovalutaer inde på Bittrex.

Hvordan veksler jeg mine kryptovalutaer til traditionelle valutaer?

Efter en periode vil du måske gerne ”cashe out”. Det kan være, at du har tjent penge og gerne vil se dine gevinster på din bankkonto. Omvendt kan det være at du har tabt penge og gerne vil stoppe, inden du oplever flere tab.

For at få dine coins vekslet til traditionelle valutaer er du nødt til at gå den omvendte vej end tidligere. Her er du nødt til at sende penge fra Bittrex til Coinbase, hvorefter du kan veksle dine coins til amerikanske dollars. Coinbase tager kun imod Bitcoins, Ethereum, Litecoin eller Bitcoin Cash, derfor skal du veksle alle dine Altcoins til en ovenstående kryptovalutaer.

Lad os antage at du har vekslet dine Altcoins til Bitcoins. Du skal nu klikke på knappen   inde på din Bitcoin wallet. Efter dette skal du indtaste beløbet, du ønsker at sende. Du vil nu blive bedt om at skrive adressen på modtagerens wallet, her skal du skrive adressen på din Coinbase Bitcoin wallet. Denne adresse findes på Coinbase ved at klikke på fanebladet ”accounts” under navigationen. Herinde skal du derefter vælge ”recieve” under din Bitcoin wallet, og adressen vil nu blive vist på din skærm. Kopier denne adresse og gå tilbage til Bittrex. Inde på Bittrex indsætter du adressen under ”address” og klikker på ”withdraw BTC”. Du har nu sendt Bitcoins fra Bittrex til Coinbase.

For herefter at sælge dine Bitcoins for traditionelle valutaer skal du inde på Coinbase klikke på fanebladet ”Buy/sell”. Herinde skal du vælge på ”sell”. Herfra skal du indtaste beløbet, du ønsker at sende, hvorefter du vælger, hvilken wallet du ønsker at sælge fra. I dette tilfælde ville det være din Bitcoin wallet. Det sidste, du herefter skal gøre, er at vælge, hvilken konto beløbet skal indsættes på og bekræfte, at ordren er korrekt. Afslut med at klikke på knappen ”sell”. Du vil nu få overført dine penge inden for tre dage.

Et godt råd inden du går i gang

Når du tager beslutningen om at skifte fra Coinbase til Bittrex, bør du starte småt. Bittrex kan virke overvældende, og du bør oprette en bruger, men vente med at overføre penge til denne bruger. Når du er oprettet som bruger, skal du lære Bittrex’ funktioner og blive komfortabel med siden. Efter dette kan du starte med at sende et mindre beløb, som du kan handle for. Når du er i stand til at benytte Bittrex optimalt, kan du herefter overføre flere coins fra Coinbase. Men du bør under ingen omstændigheder overføre alle dine coins, da det altid er mere sikkert at have sine coins spredt fremfor at have dem samlet ét sted.