Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/krypto365.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Bedste Bitcoin wallet? Find svaret her | Krypto365.dk

Bedste Bitcoin wallet

Hvilken wallet er den bedste Bitcoin wallet?

Bitcoin er blevet utrolig populær. Denne popularitet har medført, at der er kommet en masse forskellige wallets til Bitcoin. Dog er det ikke alle wallets, der er lige pålidelige og nemme at benytte. Når du vælger en Bitcoin wallet, skal du både tage hensyn til sikkerheden og brugervenligheden. Inden du vælger en Bitcoin wallet, er det dog vigtigt at tage stilling til, hvor mange Bitcoins du ønsker at anskaffe, og hvor længe du ønsker at holde på dem.

De forskellige wallets

Der er flere forskellige måder at opbevare Bitcoins. De kan opbevares i en varm/hot wallet eller en kold/cold wallet. En varm wallet er mindre sikker, da den kræver, at du har adgang til internettet for at benytte denne wallet. Disse wallets er ofte web wallets, som fås gennem kryptobørser, eller desktop wallets til computeren eller telefonen. Kolde wallets er wallets, der ikke kræver internetadgang for at blive benyttet. Disse wallets er lidt mere besværlige at benytte, men de er meget sikre. Dette er ofte hardware wallets, desktop wallets eller papir-wallets, og de er udarbejdet til at holde på store mængder Bitcoin.

Hvis du ikke har store mængder Bitcoin, og du gerne vil have mulighed for at veksle dine Bitcoins hurtigt og nemt, er en varm web eller desktop wallet ofte tilstrækkelig. Hvis du har mange Bitcoins, og du har planer om at holde på disse coins i længere tid, bør du benytte en kold hardware, desktop eller papir-wallet.

Bedste web og desktop wallets

Når det kommer til web wallets, er coinbase, blockchain.io og bitStamp tre solide wallets til Bitcoins. Disse hjemmesider er kryptobørser, der er meget intuitive at benytte, og de har høj sikkerhed taget i betragtning af, at disse wallets er online wallets. Hvis du gerne vil have mulighed for at handle med Bitcoins og veksle dem hurtigt og nemt, så er disse tre wallets meget brugervenlige.

Til computeren er en wallet fra Exodus en god wallet, der ikke kræver adgang til internettet for at blive benyttet.

Bedste hardware og papir-wallets

Hvis du har store mængder Bitcoin, bør du opbevare dem på en hardware eller papir-wallet. En hardware wallet er let at benytte, men den koster penge. En papir-wallet er mere besværlig at benytte, men den kan fås gratis. De bedste hardware wallets til Bitcoin er enten Trezor eller Ledger Nano S. Begge wallets er lette at benytte, kan genskabes, hvis du mister dem, og de kan fås til en fornuftig pris.

Hvis du gerne vil have en papir-wallet, kan du bl.a. benytte bitaddress.org. Dette er en autogenereret wallet, der laves via JavaScript gennem klienten (computeren/telefonen). Dette betyder, at den ikke sendes til en server, og derfor er der ingen andre end dig, der kender nøglerne til denne wallet.

Husk, at du aldrig må dele din private nøgle

Når du opretter en Bitcoin wallet, er det vigtigt, at du forstår, hvilke nøgler der bruges til hvad. Den offentlige nøgle bruges til at modtage Bitcoins med og må deles med alle. Dog må du aldrig dele din private nøgle. Denne nøgle bruges til at sende Bitcoins med, og hvis nogle får adgang til denne nøgle, kan de tømme din wallet.