Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/krypto365.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Sådan investerer du i Bitcoins | Krypto365.dk | Gratis guide på dansk ⇒

Sådan investerer du i bitcoins

Hvis du gerne vil starte med at investere i kryptovalutaer, er det altid en god idé at starte med bitcoins. Bitcoin er den største kryptovaluta på markedet, og den kaldes også for det digitale guld. Selvom kursen på bitcoins kan virke svingende, så har den en af de mest stabile kurser på krypto-markedet, og dens kurs har en tendens til at stige.  

To måder at investere på

Der er flere måder, hvorpå du kan investere i kryptovalutaer. Du kan enten købe dem direkte gennem en kryptobørs, eller du kan spekulere i kursen på bitcoins, også kendt som optioner, uden at du personligt ejer nogen bitcoins.  

Invester i bitcoins gennem en kryptobørs

Den mest almindelige form for investering i kryptovalutaer er gennem en traditionel kryptobørs. Der findes to typer kryptobørser: en blandet kryptobørs og en ”ren” kryptobørs. De blandede kryptobørser tager imod traditionelle valutaer såsom den amerikanske dollar eller euro. Disse kryptobørser er ofte nye investorers første sted at investere i bitcoins. I disse kryptobørser får du din egen wallet, hvor du kan opbevare dine bitcoins. Herefter køber du dine bitcoins direkte gennem kryptobørsen. Disse kryptobørser er perfekte for nye investorer, da de er meget nemme at benytte, og du kan altid veksle mellem traditionelle valutaer og kryptovalutaer. Dog har disse kryptobørser et mindre udvalg af kryptovalutaer. Der er mange forskellige kryptobørser, nogle af de mest populære er coinbase og BitStamp.

Mange trænede investorer benytter ”rene” kryptobørser. Dette er kryptobørser, hvor du kun kan handle med kryptovalutaer. Disse kryptobørser har ofte et større udvalg af kryptovalutaer, men de kan være meget forvirrende for nybegyndere.

Få $10 gratis i Bitcoins på Coinbase Kryptobørs

Kryptobørser og gebyrer samt identifikation

Du skal være opmærksom på, at mange kryptobørser kræver, at du uploader identifikation. Dette kan for eksempel være dit kørekort eller pas. Det kan selvfølgelig være skræmmende at uploade personlig identifikation til internettet, men dette er nødvendigt, da kryptobørsen skal kunne bekræfte din identitet, inden du foretager et køb.

Herudover har mange kryptobørser, der handler med traditionelle valutaer, også transaktionsgebyrer. Disse transaktionsgebyrer varierer fra 0,5 % og helt op til 5 %. Det billigste er ofte at betale med bankoverførsler frem for kort.

Invester i bitcoins gennem optioner

Optioner er en relativ ny udvikling inden for krypto-markedet. Optioner er en smule komplicerede, men meget simpelt sagt betyder det, at du spekulerer i bitcoins fremtidige pris. Det er derfor en form for væddemål. Du kan både vædde, om kursen stiger eller falder inden for en given tidsperiode. Generelt er denne investeringsmetode temmelig usikker, da du egentlig ikke ejer nogen bitcoins, og optioner er ofte mere volatile end bitcoins. Du kan blandt andet købe bitcoin-optioner gennem Plus500.

Inden du går i gang med at investere i bitcoins

Inden du går i gang med at investere i bitcoins, bør du undersøge krypto-markedet. Det er godt at kende markedet, før man investerer i noget, og du skal passe på ikke at blive skræmt af de volatile priser. Det er meget normalt, at kurser på bitcoins har meget store prisudsving i løbet af dagen, men hvis du ikke er en daytrader (en der handler med kryptovalutaer på fuldtid), er det den overordnede kursudvikling, der er relevant. Herudover skal du selvfølgelig også huske på, at der er mange andre kryptovalutaer, du kan investere i, som kan give større afkast.

Held og lykke med dine fremtidige investeringer.