Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/krypto365.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Binance krypto børs - Alt hvad du bør vide om denne børs

Binance – Et alternativ til Bittrex

Binance er en af de nyeste kryptobørser på markedet, men på trods af dens status som den nye dreng i klassen er den i løbet af meget kort tid blevet en af de største kryptobørser derude. Dette kommer ikke som nogen overraskelse, da den har et kæmpe udvalg af kryptovalutaer, lave transaktionsgebyrer og en grundlægger, der har erfaring inden for kryptobørser.

Binance er den nye dreng i klassen

Binance blev startet tilbage i juli 2017, hvor de igennem deres ICO kampagne indtjente over 15 millioner dollars med deres BNB token. Binance blev grundlagt af kineseren Champeng Zhao, der tidligere havde grundlagt ”Fusion Systems” tilbage i 2005. Fusion systems var en traditionel børs, der henvendte sig til day-traders inden for en bred vifte af industrier. Derfor havde Zhao erfaring inden for børser, og det var derfor oplagt, at han blev en del af blockchain.info, der var en af de første kryptobørser, der solgte bitcoins for traditionelle valutaer. Ud over dette har Zhao arbejdet som leder af OKCoins teknologiske afdeling.

Med Zhaos erfaring var det ganske naturligt, at han en dag ville starte sin egen kryptobørs, hvilket han gjorde tilbage i 2017, hvor han grundlagde Binance i Kina. I september 2017 offentliggjorde den kinesiske regering, at de ville bandlyse al handel med kryptovalutaer. I kølvandet på denne offentliggørelse valgte Zhao at flytte Binances hovedkvarter til Japan, hvor lovene vedrørende kryptovalutaer ikke var så strenge. I marts 2018 offentliggjorde Binance, at de ville flytte deres hovedkvarter til Malta.

Selvom Binance er en ny kryptobørs, er de langt fra uvidende om markedet, og lederens store erfaring inden for børser er stensikkert en af drivkræfterne bag Binances eksplosion i popularitet. På under et år er det lykkedes Binance at gå fra positionen som den nye dreng i klassen til at være en af de største kryptobørser på markedet. I dag er Binance en international kryptobørs, der er tilgængelig på flere sprog, og der bliver handlet for flere millioner af dollars om dagen.

Binance coin (BNB token)

I forbindelse med Binances ICO kampagne lancerede de deres egen kryptovaluta, der hedder BNB. Dette er en vældig populær kryptovaluta, som i dag er cirka 14 dollars værd og en af de kryptovalutaer, der bedst har klaret krisen tidligere i år.

Der er en ganske god grund til, at BNB er så populær. Alle, der handler med BNB, får automatisk sænket sine transaktionsgebyrer med 50 %, hvilket er temmelig imponerende taget i betragtning af, at Binance allerede tager ekstremt lave gebyrer.

Det er alt i alt en god idé at investere i BNB, da det er en kryptovaluta, der har været stigende siden februar 2018, og Binance prøver at øge værdien hvert år. Måden, Binance vil øge værdien af BNB, er ved hvert år at bruge 20 % af deres profit på at opkøbe BNB coins og ødelægge dem. Dette vil de gøre, til 50 % af alle BNB coins er ødelagt, hvilket vil sænke udbuddet, øge efterspørgslen og dermed presse kursprisen op.

Derfor bør du ikke kun bruge BNB som en måde at slippe for transaktionsgebyrer, du bør også overveje at investere i dem for fremtidige gevinster.

Binances transaktionsgebyrer og betalingsmetoder

Et af de store problemer for day-traders er transaktionsgebyrerne. Hvis du bruger Bittrex, skal du betale 0,25 % i gebyrer. Selvom dette ikke lyder af meget, bliver det hurtigt til mange penge, hvis du er en day-trader, der konstant køber og sælger kryptovalutaer.

Heldigvis tager Binance kun 0,10 % i gebyrer, og endnu bedre er det, hvis du benytter BNB til at handle med. Her bliver 50 % af dine transaktionsgebyrer fjernet, og du skal derfor kun betale 0,05 % i gebyrer.

Binance er en ren kryptobørs. Dette betyder altså, at det ikke er muligt at købe kryptovalutaer for traditionelle valutaer, og du kan heller ikke veksle dine coins til traditionelle penge. På dette punkt minder Binance meget om Bittrex, og det er sandsynligvis på grund af deres store udvalg af kryptovalutaer, at de ikke ønsker at veksle penge.

Hvis du derfor ikke har nogen kryptovalutaer, skal du købe nogle. Dette kan for eksempel gøres gennem Coinbase eller BitStamp. Efter du har gjort dette, skal du bare sende dine coins til din wallet inde på Binance. Hvis du omvendt ønsker at veksle dine coins til traditionelle penge, skal du sende dine coins fra din Binance wallet til din Coinbase eller BitStamp wallet, hvorefter du kan veksle dine coins til amerikanske dollars eller euro.

Binances kryptovalutaer

Binance er ofte blevet rost for at have et stort udvalg af kryptovalutaer. De kommer ikke helt op på Bittrex’ 200+ kryptovalutaer, men taget i betragtning af at Binance ikke engang er et år gammelt, er det imponerende, at de allerede har omkring 150 forskellige kryptovalutaer at vælge imellem. Binance har også nogle mere eksotiske kryptovalutaer end Bittrex. Binance er temmelig gode til at inkludere nye kryptovalutaer, og de har en liste med kryptovalutaer, der er tilgængelige i forbindelse med ICO kampagner, hvilket gør det muligt at købe disse altcoins til billige penge.

Sikkerheden hos Binance

Selvom Binance er en ny kryptobørs, nyder de i dag stor tillid fra kunderne. Men når det kommer til sikkerhed, er der desværre ikke mange oplysninger at finde. Binance fortæller intet om, hvordan de opbevarer sine coins, og hvordan pengene er forsikret i tilfælde af hackerangreb. De tilbyder heldigvis 2FA (Two Factor Authentication system), hvilket altid er anbefalet at bruge. Men du bør være opmærksom på ikke at have for mange coins stående på deres webside. Binance skal klargøre, hvordan deres sikkerhedsprotokol fungerer, ellers har vi som forbrugere ingen anelse om, hvordan Binance håndterer vores sikkerhed.

Men Binance har dog bevist, at de er i stand til at modstå hackerangreb. I marts 2018 prøvede en flok hackere at snyde for flere millioner dollars. I flere måneder op til angrebet havde hackerne lavet falske Binance-sider, som intetanende forbruger tilmeldte sig igennem. Efter hackerne havde fået adgang til nok brugere, slog de til og vekslede alle brugernes kryptovalutaer til bitcoins, hvorefter de købte ViaCoins for disse bitcoins. Dette pressede prisen for ViaCoins op til en absurd høj kurs, hvorefter hackerne prøvede at sælge sine ViaCoins. Men heldigvis tabte ingen penge, da hackerne blev fanget, og deres penge blev konfiskeret, og alle penge blev doneret til velgørenhed.

Binance er derfor i stand til at levere sikkerhed, men det er ærgerligt, at de ikke er mere åbne om sine sikkerhedsprotokoller.

Binances kundeservice

Binances kundeservice mangler noget arbejde, før den fungerer optimalt. De har selvfølgelig en side med FAQs, men denne side er mangelfuld, og der skal klart tilføjes noget mere. Hvis du vil i kontakt med Binances kundeservice, er det gennem deres supportside, hvor du kan indsende dit spørgsmål, da de desværre ikke har et telefonnummer eller en live-chat ligesom Coinbase har.

Ligesom mange andre store kryptobørser har Binance fået kritik over deres langsomme tilbagemeldinger. Dette er et problem alle større kryptobørser har, da de modtager så mange henvendelser, at de ikke kan følge med.

Binances brugervenlighed

Binance er en af de letteste kryptobørser at oprette sig på. Du skal bare indtaste din mail og vælge et kodeord, hvorefter du modtager en bekræftelsesmail. Nu er du medlem af deres side, og du kan derefter slå F2A til for at øge sikkerheden. Den lette oprettelsesproces er et stort plus, og du behøver ikke engang at uploade et ID for at handle. Hvis du ønsker at udtrække mindre end 2 bitcoins (i skrivende stund 18.000 dollars), skal du ikke have noget ID. For beløb over 2 bitcoins bliver du dog nødt til at uploade et ID.

Med hensyn til Binances tradeview er der to valgmuligheder. Hvis du stadig er ny til kryptohandel, bør du vælge ”beginner”. Hvis du bruger ”beginner” tradeview, minder kryptobørsen meget om Gdax, hvor du kan se alle ordrer i real time til højre for kursgrafen, mens dybdegrafen er under kursgrafen. Ligesom med Gdax kan du altid skifte mellem de forskellige valutaer øverst i venstre hjørne.

Hvis du er ny til handel med kryptovalutaer, er selv deres begynder tradeview kompliceret, og hvis du ikke kender meget til handel med kryptovalutaer, er du bedst tjent med at bruge en mindre kompliceret kryptobørs.

Hvis du allerede er bekendt med kryptobørser og kryptohandel, kan du bruge ”advanced” tradeview. Dette tradeview tilbyder ikke flere funktioner, når det kommer til at købe og sælge, men det giver dig derimod flere informationer om de forskellige kryptovalutaer.

Er Binance noget for mig?

Hvis du er ny til at handle med kryptovalutaer, bør du vente med at bruge Binance, til du er mere erfaren inden for kryptohandel. Men for den trænede investor, der gerne vil have et stort udvalg af valutaer, og som gerne vil oprette en konto hurtigt og nemt, er Binance en solid kryptobørs. Binance tilbyder nogle eksotiske valutaer, og deres store udvalg af ICO coins gør, at du kan få nogle billige kryptovalutaer, og du slipper for høje transaktionsgebyrer.

Som udgangspunkt bør du vente med at overføre alt for mange coins til din Binance-konto. En kryptobørs, der er så stor, er nødt til at være åben om sine sikkerhedsprotokoller, og de skal have styr på kundeservicen, inden det kan svare sig at have alt for mange penge hos dem.