Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/krypto365.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Verge – Fra internetspøg til seriøs kryptovaluta | Open source valuta

Verge

Verge blev startet i 2014 under navnet DogeCoinDark og er derfor en af de ældre altcoins på markedet. Selvom Verge oprindeligt startede som en spøg, er Verge coin i dag en respekteret kryptovaluta med et stort potentiale.

Request failed

Intentionen bag Verge

Da DogeCoinDark startede tilbage i 2014, var det en ukendt kryptovaluta skabt af en række ukendte personer. I 2016 ændrede DogeCoinDark deres navn til Verge. Dette blev gjort i et forsøg på at gøre valutaen mere respekteret og distancere sig fra DogeCoin. Efter navneændringen begyndte Verge at tiltrække flere investorer, men deres værdi steg ikke for alvor før slutningen af 2017.

Verge er designet til at være lettere at bruge og mere anonym end bitcoin. I modsætning til mange andre altcoins er Verge ikke udviklet af en privat virksomhed, men open source og fællesskabsdrevet.

Verge omregner

[vcw-converter ]

Kryptovalutaer er mindre anonyme, end du tror

Umiddelbart lyder det tåbeligt, at Verge er mere anonym end bitcoin. Kryptovaluta er trods alt baseret på samme teknologi. Men bitcoin og andre altcoins er ofte ikke så anonyme, som du tror, da de fleste bruger en åben ledger. En ledger fungerer som en regnskabsbog over alle transaktioner mellem de forskellige brugere. Alle brugere har en elektronisk adresse, der er anonym. Så længe ingen finder ud af, hvem der er bag den elektroniske adresse, så er du garanteret anonymitet. Problemet opstår, hvis den elektroniske adresse og ejeren af adressen bliver sammenkoblet. Hvis dette sker, så er hele ejerens købshistorik offentlig for dem, der kender den elektroniske adresse. Dette kan bedst sammenlignes med en forfatter, der skriver under et pseudonym. Så længe ingen ved, hvem der gemmer sig bag pseudonymet, er det ikke muligt at identificere forfatteren, men hvis sammenhængen mellem forfatteren og pseudonymet opdages, så ved alle, hvem der står bag bøgerne.

Teknologien bag Verges anonymitet

Verge garanterer anonymitet ved at gøre det umuligt at spore IP-adressen. Dette gøres med TOR (The Onion Router). Denne teknologi er temmelig kompleks, men det betyder helt grundlæggende, at personlig information såsom din IP-adresse ikke sendes direkte til en server. Derimod omdirigeres din information flere gange. Det kan sammenlignes med en brevafsendelse. Hvis du vil være anonym, kan du ikke selv møde op med brevet til leveringsadressen. Du kunne lade en anden person aflevere brevet til leveringsadressen, men det ville stadig være let at finde afsenderen. Det allerbedste ville være at aflevere brevet til en person, som herefter afleverede brevet til en anden person. Hvis denne proces gentages nok gange, inden brevet leveres, er der ingen, der ved, hvem den oprindelige afsender er, når brevet leveres til slutadressen.

Udover dette bruger Verge også en teknologi kaldet I2P. Denne teknologi minder om TOR, men i stedet for at omdirigere afsendte data, omdirigeres de data, du modtager. På denne måde kan ingen se, hvilken rute der er foretaget den ene eller anden vej.

Denne teknologi gør, at Verge har fået et godt ry blandt forbrugerne, da anonymitet er en af de store drivkræfter bag kryptovaluta.

Teknologien bag deres wallet

Der findes to typer ledger. Først og fremmest findes den traditionelle, åbne ledger, som bitcoin bruger, hvor transaktioner er offentlige, men brugeren er gemt bag en elektronisk adresse og den private ledger, hvor den elektroniske adresse er skjult, således at det kun er transaktionsbeløbet, der er tilgængeligt.

Før i tiden var det ikke muligt at skifte mellem den åbne og lukkede ledger. Men dette ændrede sig, da Verge introducerede Wraith Protocol, der giver mulighed for, at brugeren kan skifte mellem den åbne og lukkede ledger inde i brugerens egen wallet.

Fordelen ved selv at kunne skifte er, at det ikke altid er hensigtsmæssigt at have fuldstændig anonymitet. I forbindelse med salg kan det ofte være til alles fordel at have en open ledger, da det giver mulighed for, at begge partnere kan bekræfte et køb. En lukket ledger giver derimod mulighed for at opnå 100 % anonymitet.

Denne teknologi i kombination med deres store fokus på sikkerhed og anonymitet har gjort, at Verge i dag er blandt de 30 største kryptovalutaer på markedet.

Den generelle kursudvikling fra 2014 til 2017

Da Verge startede som DogeCoinDark tilbage i 2014, var kursen temmelig lav. I starten af februar 2015 kostede 100 Verge coins kun 0,0002 dollars, men steg i slutningen af februar med 1500 %. Kort tid efter stabiliserede prisen sig, men lå gennemsnitligt højere i 2015 end 2014.

Prissvinger af denne type er ikke unormale for kryptovalutaer, og de kaldes for Pump and Dumps. De opstår, når en valuta i en kort periode modtager stor opmærksom, som meget hurtigt forsvinder igen. Dette var heldigvis ikke den sidste prisstigning. I starten af 2016 skiftede DogeCoinDark navn til Verge og oplevede fra februar 2016 til midt marts 2016 en stigning på 900 %, hvorefter kursen igen stabiliserede sig med højere kurs i 2016 end i 2015. Herfra var kursen støt stigende, og frem til 2017 oplevede Verge ikke nogen usædvanlige prisudsving.

Selvom kurserne i 2014 til tider var uhyggeligt lave, var der penge at hente, hvis man havde is i maven og turde holde på sine Verge coins. Den langsigtede investor ville have haft en støt stigende kryptovaluta med enkelte store udsving, mens den kortsigtede investor ville være i stand til at købe Verge coin, når de var lavest og solgt dem på sit højeste. Begge strategier ville have givet et højt afkast.

Den generelle kursudvikling mellem 2017 og 2018

I slutningen af 2017 nåede Verges kurs nye højder. På blot en uge i december steg kursen med over 800 %, og på sit allerhøjeste kostede 100 Verge coins næsten 30 dollars.

Denne prisstigning skyldes en række forskellige faktorer. Generelt var slutningen af 2017 en rigtig god periode for ejere af kryptovaluta, da hele markedet var stigende, og det væltede ind med nye investorer. Udover dette offentliggjorde Verge i starten af december 2017, at de ville lave en ny opdatering. Den nye opdatering skabte megen entusiasme blandt investorerne, da det var den nye Wraith Protocol teknologi, de introducerede til deres wallet.  

I 2018 begyndte Verges kurs langsomt at falde igen, og det lader til, at kursen er blevet stabiliseret. Selvom kursen i dag ikke er nær så høj som tilbage i december 2017, så er den langt fra værdiløs. Verge har fulgt den generelle tendens på markedet med ekstrem vækst i 2017 og herefter et fald, indtil priserne blev stabile. I dag ligger Verge betydeligt højere end før prisstigningen i slut 2017, og der er en stabil vækst.

Hvad du skal være opmærksom på

Verge er en meget lovende altcoin, og udviklerne har planlagt en række opdateringer i fremtiden, som vil øge alt fra brugervenlighed til sikkerhed. Dette er store planer, og det giver nogle unikke muligheder for forbrugerne, men disse planer giver også øget risiko for pump and dumps. Et godt eksempel på dette skete lige efter Verges offentliggørelse af Wraith Protocol. Denne teknologi fik mange til at investere i Verge coins, men allerede få dage efter offentliggørelsen begyndte rygter at sværme på internettet. Nogle mente, at Verge løj, andre påstod, at denne teknologi ikke var realistisk. Derfor gik flere investorer i panik og solgte deres Verge coins. Dette fik kursen til at falde, men det blev meget hurtigt bekræftet, at Verge var i gang med at udvikle den nye teknologi, hvorefter prisen stabiliserede sig.

Derfor skal du være opmærksom på den generelle stemning, når du køber Verge coins. Hvis du køber dem, når der er meget begejstring, risikerer du at stå tilbage med en del færre penge, hvis der opstår dårlige rygter, eller hvis begejstringen forsvinder.

Du skal desuden være opmærksom på, at Verge ikke er virksomhedsejet, men er udviklet og markedsført af et fællesskab. Indtil videre har dette ikke været et problem, men det giver dem færre ressourcer til både udvikling og markedsføring end de privatejede konkurrenter.

Fremtiden for Verge

Hvis Verge er i stand til at udføre deres planlagte opdateringer, vil de stå utroligt stærkt på markedet. De vil nok aldrig overtage bitcoin, selvom mange sværger på, at Verge coins har hurtigere transaktionshastighed, er mere brugervenlige og har højere sikkerhed. Hvis udviklingen minder bare lidt om perioden fra 2014-2017, vil Verge holde en støt stigende kurs, indtil der kommer en ny udmelding fra dem, hvilket sandsynligvis vil føre til en prisstigning. Deres fremtidige pris afhænger af deres evne til at udføre deres planlagte opdateringer. De har lovet meget, og hvis de ikke er i stand til at holde deres løfter, vil kursen sandsynligvis falde.

Hvis du ikke er interesseret i at investere store summer, er Verge perfekt, da det er en billig kryptovaluta med meget potentiale. Deres tid som en fjollet internetspøg lader til at være ovre for altid.